Учнівський колектив 7-Б класу КЗ "Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 23 Полтавської міської ради Полтавської області" 19.12. 23 року відвідав сімейний ресторан "Пастерія", у якому для школярів проводили майстер-клас з приготування равіолі. Для нас Віталій Іванович, голова закладу, відкрив секрети приготування цієї страви. По-перше, тісто потрібно місити холодними руками, змочувати їх час від часу у крижаній воді, по-друге, у кухні в цей час має бути прохолодно, інакше тісто покриється скоринкою й зліпити равіолі буде складно. Для нас, гостей смачного закладу, таке навчання працівники кафе провели вперше. Дякуємо! Було цікаво, весело і смачно! До нових цікаво-смачних зустрічей!
Учитель ЗЗСО № 23 Ольга Зозуля