Перейти до контенту

6

Сьогодні ми з особливим болем і вдячністю згадуємо героїв, які віддали своє життя за свободу, незалежність і мир в Україні. Вони були мужніми воїнами, чиї серця палали любов'ю до своєї Батьківщини. Їхній подвиг — це священна жертва, яка ніколи не буде забута. Слава Україні! ГЕРОЯМ СЛАВА! Низький уклін Вам, наші янголи!

Щороку 24 серпня українці відзначають День Незалежності України. Це свято є і завжди буде символічним і надзвичайно важливим для українців у всьому світі. Вже третій рік поспіль ми відзначаємо його в умовах повномасштабного вторгнення. Ми дякуємо нашим воїнам, бо наші ангели нас захищають, від навали і тьми ворогів. Ми сильна нація, вільна, єдина і так буде завжди! Хай живе Україна незалежна та сильна! З Днем Незалежності!🇺🇦

Вітаємо з Днем Державного прапора!🇺🇦 У цей день святковий, нехай український прапор летить високо, як символ нашої національної гідності та незламності. Нехай він завжди проливає світло на шляху до майбутнього, наповнюючи нас патріотизмом та любов'ю до рідної країни. Ми висловлюємо слова вдячності та шани нашим мужнім і славним Захисникам і Захисницям, які безстрашно боронять нашу країну та її свободу. СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!