Перейти до контенту

17 – 20 червня сестра медична Комунального закладу «Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №23 Полтавської міської ради Полтавської області» Васильченко Яніна Володимирівна мала змогу долучитися до Healthy School Camp — тиждень натхнення, здоров’я й особистісного зростання!
Понад 150 освітян, об’єднаних темою здоров’я, зібралися на Львівщині, щоб відзначити досягнення в інноваційному проєкті «Модель здорової школи».
Чотири активних дні – це не лише обмін ідеями та практиками з промоції здоров’я в закладах освіти, але й практичні заняття, які допоможуть змінити поведінку освітян на більш здорову.
Подія була насичена зустрічами та майстер-класами з провідними експертами у галузі профілактики неінфекційних захворювань, здорового харчування, збереження психічного здоров’я, спорту та фізичної активності. Було організовано багато тематичних майстерок, наситили програму етноспівом, арт-терапією, книгами про здоров’я, новими і не дуже видами спорту.
Дякуємо організаторам за насичену програму, позитивні емоції, ентузіазм, самовіддачу. Велика подяка модераторам Ірині Скобун та Марині Брага, а також організаторам Світлані Співак, Таісії Ярошенко, Катерині Павелків, Євгенії Сливкі.
Україно-швейцарський проєкту «Діємо для здоров’я», що реалізується у співпраці з Міністерство охорони здоров'я України, Центр громадського здоров’я України, Міністерство освіти і науки України за підтримки Embassy of Switzerland in Ukraine / Посольство Швейцарії в Україні